lunes, 5 de octubre de 2009

400 NENS ESPANYOLS EN RISC ... PER EXPERIMENTAR UNA VACUNA

Be, aquí teniu la meva noticia de la que us faré un petit resum i a continuació hi he posat el que he considerat més important, però la noticia és més llarga per això al final de tot us he posat diversos enllaços: el primer és don he tret la informació: d’una pagina del facebook amb la noticia sencera; el segon és la noticia de la font original: dicobery DSALUD; i l’últim enllaç és per posar una mica més de credibilitat, dubte, etc... i perquè ens faci pensar una mica més en tot plegat.

Aquesta noticia com veieu tracta de que 400 nens espanyols estan en risc perquè se’ls ha vacunat amb la vacuna de la grip A, aquesta vacuna tan “meravellosa” està provocant que aquest nens estiguin en perill de patir greus conseqüències, des de tenir marejos, diarrees cròniques a patir esclerosis múltiple, artritis fibromialgia, fatigues cròniques...i molt més!!!! La majoria de persones que agafen aquesta grip és curen i sense rebre tractament. Els antivirals només s’han d’administrar a les persones que estan molt greus i ni el Tamiflu de Roche ni el Relenza de GlaxoSmithKline prevenen la infecció de la grip. És més, ingerir estant sans és un error perquè no serveixen com a preventius ".

Pares mal informats i ara patint pels seus fills però... i ¿nosaltres? ¿Què ens estan amagant? ¿Som simples “animals de laboratori”? ¿és volen enriquir a costa de tots nosaltres? El més important és tenir criteri per tenir dubtes, dubtes del metges (en aquest cas), que són tant humans com nosaltres i també es poden equivocar, poden ser subornats o simplement passar del tema, i amb això no dic que tots els metges siguin iguals ¡NO! Torno a repetir : L’IMPORTANT ES TENIR CRITERI. Si no esteu segurs busqueu informació, en trobareu segur!!!!!!!!!

DEMOLIDOR INFORME SOBRE LA GRIP A

GRIP A: 400 NENS ESPANYOLS EN RISC ... PER EXPERIMENTAR UNA VACUNA ...
"Quatre-cents nens espanyols van a arriscar aquesta setmana la seva salut i la seva vida perquè dos multinacionals s'enriqueixin amb una vacuna absolutament innecessària. I això només és possible perquè els pares no se'ls ha explicat la veritat ja que en cas contrari mai haurien accedit a que els seus fills facin de cobais humanes ".
"...."
"Hi ha nombrosos treballs científics, alguns dels quals els citem en l'informe que acabem de publicar, segons els quals les vacunes, a causa fonamentalment de les substàncies adjuvants que porten, poden provocar autisme, síndrome de Guillain-Barré, lupus eritematós sistèmic, esclerosi múltiple, esclerosi lateral amiotròfica, artritis, fibromiàlgia, fatiga crònica, úlceres, marejos, debilitat, pèrdua de memòria, convulsions, canvis d'humor, problemes neuropsiquiàtrics, diarrea crònica, sudoració nocturna, adenopaties, erupcions, mals de cap crònics i moltes altres patologies, Però d'això ningú parla. Es ho han explicat les autoritats sanitàries i metges als pares d'aquests nens als que van a usar de cobais ", pregunta José Antonio Campoy.

"..."
"La pròpia Organització Mundial de la Salut (OMS) ha reconegut públicament que la majoria dels malalts infectats pel virus de la grip A es recuperen per complet al cap d'una setmana sense rebre tractament mèdic i que les persones sanes que contreuen la grip no necessiten ser tractades amb antivirals ... després ¿a tomb de què l'estat de infopánico generat de forma tan irresponsable ", hi afegiria José Antonio Campoy.

L'informe de Discovery DSALUD explica així mateix que l'OMS ha deixat clar que els antivirals només han d'ingerir-persones amb grip A "que es trobin greus" així com "aquelles amb risc de complicacions" afegint que "no necessiten administrare a persones sanes amb símptomes lleus de grip ".

"El Tamiflu-assegura Campoy-és un antiviral que no preveu ni cura res. "..." Ni el Tamiflu de Roche ni el Relenza de GlaxoSmithKline prevenen la infecció de la grip. És més, ingerir estant sans és un error perquè no serveixen com a preventius ".

Pel que fa a les morts que es diu el virus de la grip A ha provocat en persones sanes Campoy és contundent: "Que persones amb molt diferents patologies greus hagin mort estant infectades pel virus de la grip A no implica que aquest hagi estat la causa de la mort com gratuïtament s'intenta fer creure. La possibilitat que l'A-N1H1 provoqui la mort d'algú sa és nul. Així doncs ens estan mentint "

"..."
"Tot això-assevera Campoy-és fruit d'una conspiració per que uns quants individus i empreses mancades d'escrúpols s'enriqueixin. Perquè si la grip A fos una pandèmia tan terrible ia l'Organització Mundial de la Salut (OMS) li preocupa tant, per què no la va declarar un problema de salut pública mundial autoritzant la fabricació de medicaments genèrics per combatre-la? Perquè els enfonsa el negoci als que l'han muntat. I és que l'OMS no és una organització independent. Està completament controlada per la gran indústria farmacèutica ".

Discovery DSALUD (www.dsalud.com) és una publicació que compta amb un Consell Assessor integrat per 73 professionals de diversos països-entre ells catedràtics i representants d'organitzacions mèdiques-i es ven actualment a Espanya, Portugal, Argentina, Mèxic, Veneçuela, Perú, Colòmbia, Equador, Puerto Rico i Guatemala.

http://www.facebook.com/note.php?note_id=163714443734&ref=mf

http://www.dsalud.com/cabecera.htm

http://www.youtube.com/watch?v=Mj2k9kaTL2A

1 comentario:

  1. No m'agrada gens ni mica que juguin amb la vida dels humans, sembla que ens facin servir de conillets d’india, i si a més a més fan servir nens , es el que faltava.
    Aquesta societat s’està tornant boja o que, fer experiments amb els nens, nomes veuen el benefici que traurà aquesta multinacional però i els desperfectes o problemes que poden portar als infants, i sobretot no respecten els seus drets.
    I perquè la societat on vivim, els importa més els diners que no la vida d’una persona humana. Es que no poden fer be les coses, una vacuna fer-la i fabricar-la costa uns 4 o 5 anys de procés, estudi i fabricació , i en aquest cas, la vacuna de la grip A ha sortit en uns 9 mesos, i a més a més no es del tot fiable , ja que ens diuen que el virus de la grip A es va mutant contínuament.
    En definitiva, penso que per poder sobreviure aquesta grip A és millor que passi i ja esta, que no ens vacunem ni ens mediquem, que la tractem com una grip normal, peruqè això es un negoci i un engany.

    ResponderEliminar